Pages

Thursday, July 7, 2011

Hello, this is my 1st post

I was thinking about doing a blog as a habit..since err today. aku senanye suke jugak menulis (ceh, sembang!) tapi lately my mind feels like been blocked by some unexplainable things yang buat aku kekurangan idea untuk menjadi peka dan takjub tentang hal-hal dunia semasa. HellYeah..! otak tak ligat nak cari materials, sebab, the reality is..kalau contents tak suuun, nnt takde orang lak nak bace, aku pun boring nak tulis..ape lagi nk bace tulisan sendiri, memang mintak mahap banyak2 laa kan. lagipun aku bukan jenis yang istiqamah, pemalas hee hee hee. tapi "pat on the back" bagi yang ade blog sendiri even tak ramai org bace tapi still jugak gigih menulis. Lockhorns! susah senanye nak tulis blog, susah nak ckp dengan diri sendiri, at least tu la 1st impression bagi beginner mcm aku ni yang da bekulat otak, tak hensem, dan kurang maskulin. orang lain da lama tulis blog kau baru nak terhegeh-hegeh..apebendeeee le, kecik-kecik taknak mammm..ok enough. yang tere sket, buat video blog lagi gempak ann..bleh cakap2 depan kamera, kelakar boleh tahan la, kamera HD plak tu. kalau awek manis ade lesung pipit tgk video die sambil korek idung, bleh letak taik idung jap dalam lesung pipit die tu sebab senyum je, dan kusyuk "shuukeeee shangatt abg dlm video ckp sorang2 ni kiutt laaa. ihik ihik" HellYeah..! ee ape ni jijik ah main taik idung..

ok2 relax mannn..let's start with my first attempt to make a routine on blogging. Bismillah, astaghfirullah..dan dengan berbekalkan the spirit of leo and dude lebowski. aku seru! blog dari kepala hotak bekarat! datang! LOCKHORNS! people.

sekian.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget